10 Haziran 2010 Perşembe

Taksim'de Pilates yapmak isteyenler icin...

Pilates, Joseph Hubert Pilates tarafından Birinci Dünya Savaşı yıllarında askerler ve yatarak tedavi gören hastaların kaslarını kuvvetlendirmek istanbul pilates merkezleri için geliştirilen bir egzersiz sistemidir.
J. Pilates, metodunu zihnin kaslar üzerindeki kullanımını desteklediği için Contrology (Kontrol bilimi) olarak adlandırmıştır.
Pilates, bedenin dengeli pilates hareketleri tutulmasına yardımcı olan ve omurgayı desteklemekte önemli işlevi olan temel kaslar üzerine yoğunlaşılan pilates dersleri istanbul aynı zamanda vücuttaki tüm kasların çalıştırılması ve güçlendirilmesini hedefleyen bir egzersiz programıdır. pilates kursları istanbul Kanı temizleyen, ciğer kapasitesini arttıran nefes egzersizi teknikleri de pilateste önemli bir yer almaktadır.
Yaklaşık 100 yıllık bir pilates egzersizleri geçmişi olan Pilates, atletler, dansçılar ve sporculara güç ile esnekliği aynı anda kazandırarak sakatlıkları pilates ders önler. Günümüzde bedeniyle, fiziksel gücü ve güzelliğiyle iş yapan kişiler çağın egzersizi Pilates ile fizik güçlerini geliştirmekte ve korumaktadırlar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder